Terms and conditions

TrustPost - altid klar med den bedste løsning.

Handelsbetingelser

1. Nærværende aftale
1.1 Formål
Nærværende handelsbetingelser er et juridisk dokument, der beskriver TrustPost og kundens forpligtelser ifm. køb af pakkelabels fra TrustPost's fragtservice.
1.2 Virkning
Kundens accept af betingelserne ifm. et køb anses for at udgøre en juridisk bindende aftale mellem TrustPost og kunden.
1.3 Ændringer
TrustPost forbeholder sig retten til at ændre i nærværende betingelser til enhver tid. Ligeledes forbeholder TrustPost sig retten til at ændre nærværende betingelser iht. ændringer i gældende lovgivning.
Abonnementsbetingelserne er senest opdateret december 2020.
2. Kontrakthabilitet
Nærværende handelsbetingelser er gældende fra kundens accept-tidspunkt og danner grundlag for kundens tilslutning til TrustPost.
3. Kontakt
Sælger ifm. nærværende betingelser er TrustPost ApS., Avedøreholmen 82, 2650 Hvidovre - CVR 21869481
4. TrustPost fragtservice
4.1 Hvem kan benytte TrustPost?
TrustPost er en service både for private og erhvervsdrivende.
4.2 Accept af transportørens forretningsbetingelser
TrustPost videreformidler fragtydelser fra henholdsvis:


- Bring
- Danske Fragtmænd
- DanX
- DAO365
- DHL
- DSV
- Fedex
- GLS
- PostNord
- UPS

TrustPost er ikke en transportør eller speditør, da TrustPost ikke håndterer den fysiske fragt.
Når du køber fragt igennem TrustPost og accepterer TrustPost handelsbetingelser, accepterer du også pr. automatik den anvendte transportør’s forretningsbetingelser.
Dette inkluderer, men er ikke begrænset til: Pakkekrav, dimensionskrav, emballagekrav, reklamationsprocedure og erstatningskrav ved skade eller bortkomst af pakke.
Ved indholdsmæssig uoverensstemmelse mellem TrustPost og den anvendte transportør’s forretningsbetingelser har TrustPost forretningsbetingelser forrang.
4.3 Henvendelser omkring fragt og håndtering
TrustPost er ikke en transportør eller speditør, da TrustPost ikke håndterer den fysiske fragt. Ved henvendelser vedr. fragten, skal disse derfor rettes direkte til den anvendte transportør. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til: Henvendelser vedr. pakkens status, leveringstidspunkt eller manglende afhentning af pakken på afhentningssteder samt den enkelte transportør’s forretningsbetingelser.
5. Betaling og kvittering
5.1 Sikkerhed ved betaling
Du kan betale med Visa og MasterCard hos TrustPost.. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.
Transaktionen foregår med en krypteret forbindelse via QuickPay, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker. TrustPost får ikke adgang til dine kortoplysninger på noget tidspunkt og beløbet overføres automatisk mellem bankerne.
Vi trækker det fakturerede beløb umiddelbart efter gennemført betaling. Du modtager ligeledes en kvittering for hvert gennemført køb. Se pkt. 5.4.
5.2 Automatisk kortbetaling
TrustPost tilbyder muligheden for at tilmelde sig automatisk kortbetaling under Bestil abonnement. Handlen foregår som beskrevet i nærværende betingelser når abonnementet tegnes. Det bestilte abonnement trækkes automatisk hver måned og uden indtastning af kortoplysninger på ny for hver måned.
5.2.1 Ændring af kortoplysninger til automatisk kortbetaling
Kunden kan til enhver tid ændre sine betalingsoplysninger under Kundepanel > Abonnementer i TrustPost-appen. Her kan et betalingskort fjernes fra automatisk betaling, så der er mulighed for at tilføje et nyt ved næste køb.
5.2.2 Ophør og opsigelse af automatisk kortbetaling
Kunden er til enhver tid berettiget til at opsige aftalen om automatisk betaling. Dette gøres direkte under punktet Kundepanel > Profil ved at fjerne flueben i Forny mit månedabonnement i TrustPost-appen.
Ved væsentlig misligholdelse af Abonnementsbetingelserne er TrustPost berettiget til, uden varsel og med fastholdelse af fordringen, at ophæve Abonnementsbetingelserne med den virkning, at kunden ikke længere er tilsluttet TrustPost services og dermed fratages adgangen til at benytte disse.
5.3 Automatisk optankning af saldo
Såfremt muligheden “Tank op” tilvælges under Dashboard > Min Konto, trækkes det selvvalgte beløb X fra kundens konto når saldoen rammer det af kunden fastsatte beløb Y.
5.4 Kvittering
TrustPost tilsender ved hver fakturering en kvittering til kundens e-mail adresse umiddelbart efter hvert gennemførte køb.

6. Køb og anvendelse af TrustPost
Dette afsnit beskriver vilkårene for køb og anvendelse af labels fra TrustPost fragtservice.
Ved overtrædelse af disse regler og vilkår, forbeholder TrustPost sig retten til at efter fakturere kunden de gældende satser, der er beskrevet herunder.
6.1 Adresseoplysninger
Kunden er fuldt ansvarlig for, at det købte pakkelabel indeholder korrekte oplysninger. TrustPost kan ikke rette i afsender og modtager, når en pakkelabel er genereret.
6.2 Labels gyldighed
Labels købt igennem TrustPost har en gyldighedsperiode på 7 dage fra købstidspunktet, bortset fra labels af typen “Customer Return”, som har en gyldighedsperiode på 90 dage.
Labels af typen Customer Return kan købes under Book-A-Parcel.
Når en label udløber, må den ikke anvendes. Ved anvendelse af en ugyldig label, vil det medføre et gebyr på 200,00 DKK.
Ved brug af en label der er blevet krediteret, vil det medføre et gebyr på 250,00 DKK + prisen for fragten.
6.3 Genbrug
Det er forbudt at genbruge labels købt gennem TrustPost.
Overtrædelse af dette forbud medfører et gebyr på 200,00 DKK + prisen for fragten og den pågældende pakke bliver automatisk sendt retur til afsender.
6.4 Underfrankering
Såfremt en pakke sendes med for lidt porto efterfaktureres kunden for den manglende fragt.
6.5 Overskridelse af maksimale vægt
Hvis vægten på en pakke overstiger den maksimale vægt, som TrustPost tilbyder for den pågælende transportør og land, så vil fragten blive udregnet som følgende:
Basisprisen for pakken sættes til prisen for den tungeste pakke TrustPost tilbyder, og for hver kilo pakken overstiger den maksimale vægt, tillægges der 10% af prisen. Den ekstra fragtpris vil blive efter faktureret kunden.
6.6 Overskridelse af maksimale pakkedimensioner og emballagekrav
Hver transportør har egne krav til pakkedimensioner og emballering.
Ved overtrædelse af disse krav, bliver kunden efter faktureret de gældende gebyrer. Herunder er en oversigt over disse gebyrer:
GLS gebyrer:
•Forsendelser over 20 kg: 15,00 DKK pr. kilo over 20 kg
•Væsentlig overskridelse af dimensionskrav: Afregning efter GLS’ listepriser herfor
•Ikke-systemkonforme pakker: 20,00 DKK
•Oversize pakker: 80,00 DKK
For uddybende informationer vedrørende den enkelte transportør’s krav til pakkedimensioner og emballering, henviser vi til vores Information ud for hver enkelt service.
6.7 Erhvervspakker til ikke-erhvervsadresser
Sendes en erhvervspakke til en adresse, som ikke er en erhvervsadresse, bliver pakken takseret som en “privat pakke med omdeling” i samme vægtinterval og kunden efterfaktureres det korrekt beløb for pakken.
6.8 Forkert modtageradresse ved udlandsforsendelser
Ved angivelse af en ikke eksisterende modtageradresse ved udlandsforsendelser, bliver kunden kontaktet pr. e-mail og gjort opmærksom på det.
Kunden har efterfølgende 48 timer til at vende retur med den korrekte modtageradresse, så forsendelsen kan bliver ekspederet.
Modtager TrustPost ikke et svar fra kunden inden 48 timer bliver forsendelsen sendt retur til afsender, og det medfører samtidigt et administrationsgebyr på 150,00 DKK.
6.9 Returfragt
Hvis en pakke ikke kan leveres til modtager eller ikke bliver afhentet på afhentningsstedet, så returneres pakken til afsender.
Kunden bliver som udgangspunkt ikke efter faktureret for denne returfragt, men sker der gentagende returneringer fra den samme adresse/afhentningssted, forbeholder TrustPost sig retten til at efter fakturere kunden returfragten.
Dette vil dog aldrig ske uden først at være i kontakt med afsender.
6.10 Tillægsservices
TrustPost tilbyder mulighed for køb af en række ekstra services i forbindelse med køb af en label. Nærmere forretningsbetingelser for disse tillægsydelser kan læses under den enkelte service.

7. Reklamation
TrustPost videreformidler fragtydelser fra transportører. TrustPost er ikke en transportør eller speditør, da TrustPost ikke håndterer den fysiske fragt. Ved bortkomst eller beskadiget forsendelse, er det den anvendte transportør, der er erstatningsansvarlig overfor kunden. Her gælder den enkelte transportør’s reklamationsprocedure og betingelser. Kunden skal ved en evt. reklamationssag henvende sig direkte til den gældende transportør.
8. Fortrydelsesret
Ved accept af nærværende betingelser, godkender kunden at ubrugte pakkelabels, der er købt gennem TrustPost’s fragtaftaler, kan krediteres indenfor 14 dage fra købstidspunktet.
Ved køb af pakkelabels gennem egne fragtaftaler, frasiger kunden sig de almindelige 14 dages fortrydelsesret.
9. Uoverensstemmelser
Handelsbetingelserne er underkastet dansk ret, og enhver tvist mellem parterne vedr. denne, skal afgøres ved retten i København.

Vi vil gerne meddele Dem, at denne hjemmeside bruger cookies. Find ud af mere om deres rolle og Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du brugen af ​​cookies i overensstemmelse med din nuværende browser-konfiguration. x